Welkom op de Welzijnswijzer van het Land van Cuijk. Hier vind je organisaties, verenigingen en initiatieven die maatschappelijke hulp en ondersteuning bieden aan inwoners van de gemeente Land van Cuijk. Bijvoorbeeld op het gebied van vrije tijd, onderwijs en gezin, gezondheid, werk en geld en fijn wonen in je buurt. De welzijnswijzer is helemaal ingesteld op Positieve gezondheid. Meer weten over positieve gezondheid? Klik hier.

Jouw organisatie hier?

Jouw organisatie ook vindbaar maken op deze pagina? Neem contact op en we kijken naar de mogelijkheden.
Neem contact op

Hulp nodig?

Dingen doen

Er is veel te doen in de gemeente Land van Cuijk. Ook als je wat minder mobiel bent of een moeilijke periode doormaakt. Juist dan kan het fijn zijn om mensen te ontmoeten. Samen met anderen koffie drinken, iets creatiefs of sportiefs doen? Er kan veel.

Lekker in je vel

Jezelf accepteren, vrolijk zijn, omgaan met veranderingen, dingen kunnen onthouden: het is fijn als je goed in je vel zit. Soms is dat helaas anders. Wil je een positieve verandering aan je leven geven? Klik dan snel verder.

Fit en gezond

Wil je meer bewegen of gezonder leven? Of heb je daar hulp bij nodig? Kijk hier wat de mogelijkheden zijn.

Jeugd en gezin

Heb je vragen over de opvoeding of ontwikkeling van je kind? Of kan je hier wel wat hulp bij gebruiken? Zoek je naar kinderopvang of een leuke school? Dan kan je hier terecht.

Geld en papieren

Er gaat veel goed in je leven maar soms kun je wat ondersteuning gebruiken. Het is dan goed om (op tijd) hulp te vragen. Bijvoorbeeld als je vragen hebt over geld, werk, zorg of andere zaken waar je niet uitkomt. Deze organisaties zijn er voor je!

In de buurt

Fijn wonen? Betrokken bij je buurt? Vind hier organisaties en initiatieven die je helpen bij een fijnere en veiligere leefomgeving.

Betekenisvol leven

Iedereen zoekt in het leven iets van betekenis. Voor de een is dat iets doen voor anderen, bijvoorbeeld via vrijwilligerswerk. Als je samen met anderen de wereld een beetje mooier wilt maken, kijk dan hier.

Uitgelichte verhalen

Jouw organisatie hier?

Jouw organisatie ook vindbaar maken op deze pagina? Neem contact op en we kijken naar de mogelijkheden.
Neem contact op

Hulp nodig?

Populair

Gezellig uit op zondagmiddag en samen met leeftijdgenoten genieten van muziek, zang, lezing of een film. De middagen zijn van 14.30 uur t...
Bij het ouder worden zijn zaken als zelfstandig blijven, actief bezig zijn en het hebben van sociale contacten erg belangrijk. Welzijn Ou...
De Buurtbus Land van Cuijk wordt gereden door vrijwilligers en rijdt alleen op werkdagen tussen 7.15 en 19.00 uur. Buurtbussen Land van C...